14. Tv

Diagonala cu deseuri

Surprize, stupide!
Avem povestiri de noapte, din dragoste pentru mamele tradate in dragoste, care fac schimb intre ele la un test de fidelitate, interzis de Laura in direct pe teleshoping tv! Nu uitati de vestile de la ora 17, astazi va promitem un numar mai mare de violuri si crime decat ieri. Si mai mic decat maine. Ramaneti cu noi si aveti parte garantat de o zi minunata!

9595
de emisiuni incredibil de educative pentru telespectatorii din Romania. Foarte originale, majoritatea preluate de la posturile tv din alte tari, aceste emisiuni fac deliciul generatiei „click-dreapta”. Si nu numai. Tot ce arunca aceste televiziuni la marea groapa de gunoi preluam noi. Mai rau, dam si bani pe ele. Romania este principala piata de desfacere pentru rebuturi. Toate emisiunile esuate in tari dezvoltate… pe plan mental se difuzeaza in continuare pe canalele romanesti. Pana si prostitutia este o activitate mai curata decat aceasta lupta dusa intre marile posturi de la noi. Iar sa te intreci in prostie si in prost-gust deja e prea mult…

Pseudo-show-urile de doi bani prezentate de vedete second-hand, cu aportul special a cativa magazioneri deveniti actori pe la nu stiu ce teatru, devin in scurt timp emisiunile cele mai cautate de telecomanda romanului. Cu handicap inca de la episodul-pilot, defecte si nereparabile, aceste ore intregi de «cretinitate» dobitocesc in masa. Aceste emisiuni sunt noua generatie de telenovele. Telespectatorul tanar nu are repere si nu poate distinge binele de rau. Dar ce scuza au oamenii maturi care umplu restul paharului de rating? Una singura: nu au alternative!

Domnilor, domnisoarelor si doamnelor producatori (si xeroxisti) de emisiuni, va adresez o intrebare: Chiar trebuie sa prostim toata Romania cu astfel de rahaturi? Ce naiba, incepe sa miroasa televizorul… Raspunsul cu „nu-ti place schimbi, de asta ai telecomanda” mi se pare cea mai nerusinata eschiva, dar mi se pare normal ca este inca folosita. La asa oameni, asa raspunsuri… Si idei pe masura. Rusine voua producatorilor frustrati! Rusine voua televiziunilor care difuzati asemenea gunoaie! Si rusine voua telespectatori „legumizati” pentru ca ramaneti gura-casca la toate prostiile!

Niciun comentariu: