4. Mobilu'

Fara numar frate, fara numar...

Telefon mobil: XXXX RON (obligatoriu pret din patru cifre); haine «de fite»: prea variabil pretul pentru a fi exprimat in cifre (luate de la Mall sau din Europa, difera in functie de cine este sau pe cine cunoaste taticul); seara petrecuta la terasa: fara numar...
BUCURIA MUZICII LA PURTATOR, «LIVE» DIN DIFUZORUL NOULUI MOBIL: NEPRETUITA!!

Ii intalnim peste tot, au aparut ca si ciupercile dupa ploaie... si ne otravesc cu «figurile» lor zi de zi, seara de seara, noapte de noapte.
Sunt noua specie de fitosi... In tramvai, autobuz, metrou, pe trotuar, in magazin, la terasa, pe borduri... absolut peste tot exista cel putin un exemplar din aceasta specie: TELEFONUL IN MANA, MUZICA LA MAXIMUM... «Sa (h)auda toata lumea ce smecher este eu». Mda... 99 la suta dintre cei care practica acest «sport» extrem de deranjant asculta inevitabil MANELE. Iar noi, restul care (din pacate?!) mai avem un dram de bun-simt, ar trebui, cred ei, sa fim impresionati si sa-i admiram. E de ras, e de plans? E STRIGATOR LA CER!

Asemenea gunoaie «mobile» ar trebui inchise pe undeva departe... chiar, nu se mai fac testele alea pe marte? Nu mai au nevoie de oameni?

De casti ai auzit? Da, da, chestiile alea mici care se leaga de un fir, alea care vin odata cu mobilul. Asa, da... ALEA SE BAGA iN URECHI! Urechile sunt... Hai sa ne intelegem: NU ne intereseaza ce asculti tu, NU ne intereseaza ce mobil ai saptamana asta si NICI pretul lui, NU suntem curiosi ce «capodopera» a mai lansat artistii tai! NU, NU, NU! NU ne intereseaza persoana ta, asa ca incerci in zadar sa atragi atentia prin metoda «mobila»... Asa ca, daca vrei sa asculti «muzica» pe strada, foloseste si tu castile! Sau ramai acasa si culca-te! Esti mai mult decat infect, esti un rebut! Crezi ca poti sa intelegi ce-ti spun?

Oricum, nu te intereseaza, nu? Mai tragi un ras isteric, mai aplauzi un pic pe maneaua aia a ta, mai dai un pic din picior (sa se vada si pantofii tai cu varf minunat), mai bei o bere si totul e ok pentru tine, nu? Jenant...

Niciun comentariu: