3. Electrica

Electrica «va trece» peste canicula!

Doamnelor si domnilor, avem cod galben, portocaliu, avem chiar si cod rosu. Romania se prajeste! Consumati multe lichide, multe fructe si legume proaspete, folositi aerul conditionat (unde e posibil) si cel mai important: Nu iesiti din casa! Ca sa nu va plictisiti, Electrica v-a pregatit o surpriza. Intreruperea energiei electrice! Acum aveti ocazia sa meditati in liniste, sa savurati bauturile la temperatura camerei, sa faceti o cura de slabire si, nu in ultimul timp, sa economisiti ceva banuti, contoarele nu inregistreaza. Nu au ce! Asa ca ramaneti in casele dumneavoastra si savurati... o experienta deosebita. E pe gratis!

Rusine! De un milion de ori rusine! Sunteti incompetenti domnilor de la ELECTRICA! Faptul ca era o situatie exceptionala (temperaturi extreme, suprasolicitarea retelei si a transformatoarelor) nu este o scuza! Repet, NU este o scuza. Ati fost depasiti de situatie atat de repede incat nu ati avut timp nici macar sa recunoasteti acest lucru. Oare nu se stia din timp de ce o sa urmeze? Nu se stia de aceste temperaturi extreme? Nu se stia ca reteaua va fi suprasolicitata, ca se vor «topi» transformatoarele?

Chiar nu se banuia macar ca vor aparea astfel de probleme? Daca ati raspuns cu «Ba da» la macar una din intrebarile de mai sus am si o intrebare bonus: De ce nu ati luat masuri Inainte? Era mai mult decat logic ca se va intampla ceea ce s-a si intamplat. Si inca ceva, cand mai suna oamenii sa faca reclamatii si/sau sa anunte ca in anumite zone nu exista curent de zeci de ore, stabiliti o varianta de raspuns si ramaneti la ea: «Ne cerem scuze, a cazut un transformator!», «Ne cerem scuze, trebuia sa oprim curentul in anumite zone din cauza suprasolicitarii!», «Ne cerem scuze, din cauza temperaturilor avem probleme cu...», «Ne cerem scuze, ne cerem scuze...» (toate aceste variante de raspuns au fost date locatarilor dintr-un singur bloc, in aceeasi zi!). Scuzele nu pastreaza apa rece si nici mancarea proaspata. Oricum, mi-e greu sa cred ca «problemele tehnice» care au aparut (personal, am trecut prin 5-6 pene de curent)... au aparut toate la ore fixe! Si revenirea energiei... tot la ore fixe avea loc. Oare cum?

Ne-ati plimbat cu zaharelul. Ar fi timpul sa aratati putin respect si pentru consumatori, nu doar pentru banii lor. Altfel si contractele cu ELECTRICA se vor «suprasolicita» si curand se vor intrerupe...

Niciun comentariu: