22. SUV

Blondele cu esiuviuri*

Aproape oricine doreste sa-si achizitioneze un automobil in ziua de azi se gandeste in primul rand la doua aspecte: consum si manevrabilitate in traficul infernal. Cum strazile sunt din ce in ce mai pline si buzunarele din ce in ce mai goale, este si firesc sa fie luate in calcul aceste doua lucruri. Pana si cei care nu au nici o grija financiara se gandesc la consum si chiar si cele mai comode persoane aleg pana la urma un automobil mai mic si mai practic. Cu mici exceptii…

Una dintre ele si cea mai bizara este femeia care conduce SUV. Si sunt destule, atat de destule, incat, daca ne uitam atent in jurul nostru cand suntem in trafic, observam ca detin monopol in aceasta privinta. De fapt, nici nu trebuie sa ne uitam atent, sunt peste tot.

Cu o atitudine sfidatoare, privesc de sus, la propriu si la figurat, restul participantilor la trafic. Asta in putinele momente cand se uita pe unde merg, pentru ca o posesoare de SUV traieste cu impresia ca trebuie sa ne uitam noi si pentru EA. Pentru ca EA are treburi mult mai importante de rezolvat cand se plimba cu tancul. Vorbeste la mobil non-stop (cu camera video deschisa), are trusa de machiaj alaturi pregatita pentru un „mic” retus la fiecare semafor, si bineinteles, ziarul de mondenitati gata de a fi citit in momentele de plictiseala. Si nu imi dau seama cum, dar EA reuseste sa le faca pe toate in acelasi timp, si asta pe langa condus. De aici si „de 3x femeie“?

Este infiorator gandul ca aceste femei si-au gasit o jucarie atat de mare si ca se „dau” cu ea prin trafic alaturi de noi. Blonda cu SUV este mereu temperamentala, tupeista si nesimtita in trafic. Se agita tot timpul, EA este cea mai grabita, ocupata, importanta persoana din lume. Sa se dea toata lumea la o parte din drumul ei. Si cel mai important: nimeni sa nu comenteze nimic, numai EA are dreptul acesta. EA are puterea, din nou, si la propriu, si la figurat. Si chiar nu inteleg… Cum se face ca majoritatea ELE-lor cu SUV se comporta aproape identic? Si de ce tocmai SUV? Ca sa consume cat mai mult din banii sponsorului, doar asa de drag? Sau pentru a fi ELE cu o treapta mai sus in toate domeniile? Sa fie fite sau marimea conteaza si in cazul acesta?

Niciun comentariu: