2. Organizare

Apa dauneaza grav sanatatii

17.07.2007, Bucuresti, Romania, EUROPA!, Stadionul «Lia Manoliu», The Rolling Stones LIVE, si o «mica» avertizare meteorologica...COD PORTOCALIU!

Un nou megaconcert, o noua organizare infecta... Foarte multe greseli uriase de organizare, o sa ma opresc insa la cea care este legata de «codul portocaliu» (am eu un fix sa tot subliniez asta)... problema SECETEI de pe stadion. De ce zic seceta? Pentru ca erai obligat sa lasi la intrare orice fel de recipient (chiar si de plastic, lucru nementionat pe bilet, dar deh!, intelegem ca mai trebuie sa vanda si partenerii...), pentru ca odata ajuns pe stadion puteai sa-ti iei ceva de baut de la doar 5-6 puncte de vanzare (s-au gandit ei, organizatorii, ca ajung pentru cei 60.000 de oameni prezenti), pentru ca dupa ce stateai doua ore la coada aveai una din cele doua surprize «minunate»: «Nu mai avem» sau...cea mai tare, bautura era calda. CALDA, fratilor! Pentru ca lumea a murit de sete, pentru ca au existat oameni care au plecat in timpul concertului din aceasta cauza, pentru ca, la 60 de grade Celsius (in plin cod portocaliu, iar m-a apucat) doar cativa s-au bucurat de un pahar de ceva (de care cu totii aveam nevoie in mod evident).

Pai, cum frate, organizatorii chiar nu au inteles nimic dupa episodul «Depeche Mode» de anul trecut? Nimic? Nu le-a filat nicio lampa?? Organizarea a fost, si atunci, infecta... ma asteptam sa fie altfel acum, dar NU! Doamne fereste, doar suntem in Romania. Singurul lucru care s-a schimbat a fost ca, acum, s-a ales alta firma care sa se ocupe de organizare. Mare greseala! Daca Emag!c (organizator al concertului Depeche Mode) s-a facut anul trecut de... sa nu mai zic cum, macar au invatat din greseli si au crescut, dovedind ca se poate organiza si cu cap, chiar de curand, la B’estival (jos palaria!).

Asa ca, dragi prieteni organizatori, va multumim pentru megaspectacolele oferite, dar, fiti mai atenti, ce naiba? «Minunati» Events, organizatori cu pretentii, mai faceti si voi un research, mai umblati si voi pe la alte concerte si festivaluri sa vedeti cum se procedeaza. Si nu uitati ca cei care va aduc profitul venind la concerte sunt oameni, nu animale. Si, apropo’!, EU imi cer scuze, dar scuzele voastre de dupa concert sunt egale cu 0!

Niciun comentariu: