31. Apa

APANOVA antique

Daca doriti apa exotica, cu aspect si gust de rugina, deschideti robinetul. Daca vreti sa faceti o bucurie micutului, deschideti robinetul si lasati sa curga micile surprize insufletite in paharul deja calcarizat. Daca simtiti nevoia sa faceti o scurta vizita pe la medicul de familie, consumati lichidul straniu care vine pe acest robinet. Va place misterul? Incercati minunata apa de la furnizor. Bonus garantat in fiecare pahar.

Sa fie oare vorba de un parteneriat cu producatorii de apa plata si minerala? Unii ofera clientela, ceilalti ofera solutii de indoire a apei potabile de la robinet pentru castiguri mai mari? Sau sa fie vorba de neatentie in monitorizarea calitatii lichidului pompat prin toata reteaua Bucurestiului? Probabil costurile necesare modernizarii sistemului sunt prea mari, si domnii de la Apanova au uitat codul PIN de la cardul plin ochi de incasari. Sau poate noi consumatorii suntem prea pretentiosi daca dorim sa gasim o urma cat de mica de calitate in produsul achitat luna de luna…Apa rece e rece, apa calda e calda, nu ar trebui sa fie de ajuns? NU! Apa rece ne gandeam noi ca ar trebui sa fie si potabila iar cea calda SA SI FIE calda. Nu sa asteptam 30-45 de minute sa inceapa sa curga si calda. Robinetul cu rosu aduce apa calda, nu? Bun, credeam ca fac o confuzie.

Suntem taxati pentru fiecare picatura de apa. Avem sigilii pe toate contoarele, in privinta asta nu le-a scapat nimic. Sa nu cumva sa piarda un banut prin chiuveta unui muritor de rand. Dar daca ar fi macar pe jumatate la fel de stricti cu calitatea apei trimise catre noi cum sunt si cu banutii aia care se intorc la ei, probabil nu ar mai avea nimeni nimic de comentat. Daca ar avea macar un gram de responsabilitate in legatura cu un produs indispensabil omenirii…

NIMIC, maimuta nu vede, nu aude, nu vorbeste…dar contorizeaza si incaseaza.In tara in care platim taxe pentru taxe, Apanova castiga vanzand apa din canale. Ce ziceti, de la urmatoare factura platim si noi cu bani de monopoly?

Niciun comentariu: